За нас

Фирмена информация

Вашият коректен Партньор, автосервиз в София с гаранция и качествен авторемонт! Ние сме сервиз за ремонт и авто услуги.
Основан 2008г. от двама единомислещи
партньори, за които работата е не само начин за препитание, но и начин на живот и разбиране.
Дефектирането и разрешаване на възникнали проблеми на вашето превозно средство е приоритет и предизвикателство за нашия автосервиз, но и удоволетворение от добре извършеният авторемонт, личащо
от доволните ни клиенти. В автосервиз Ауто Арт Дизайн при извършването на авторемонт или , на вече открит проблем е възможно да попаднем на други дефектирани части. Ние няма да ги подминем, ще ви уведомим и ще извършим авторемонт. В нашия автосервиз не подминаваме проблеми и дефектирани части! В автосервиз Ауто Арт Дизайн рекламациите са сведени до минимум, но не са изключени (статистиката показва, че рекламациите в автосервиз Ауто Арт Дизайн са до 4%!), затова при рекламация не се колебайте ами ни посетете отново и ние ще извършим необходимият авторемонт незабавно и безплатно (както би трябвало да е).  

Начин на работа

Сайтът, който предоставяме на вашето внимание е с цел  да сме полезни на хората, които имат проблем със своето превозно средство, a и не само. За нас авто ремонт означава отговорност към нашите клиенти.
Хората, които искат да намерят полезен съвет за своя проблем, да се консултират без притеснение, че досаждат на майстора.
В Ауто Арт Дизайн ООД винаги ще бъдете посрещнати любезно и с разбиране, изслушани с внимание.
След констатиране проблемът на моторното превозно средство, което управлявате и извършване на авторемонт - мотото за нас е да ви предложим качествен авторемонт или на разумна цена.
Възникналите неизправности отстраняваме бързо и коректно благодарение на професионализма  и богатият ни опит от една страна, от друга на перфектното ни взаимодействие с нашите партньори,  (които са водещи фирми във вноса и дистрибуция на резервни части за авторемонт).
Официални представители на европейски и японски доказани фирми, които са лидери в производството на резервни части, агрегати и са партньори на оторизирани автосервизи.
Нашият автосервиз е на ваше разположение шест дни в седмицата, а сайта на автосервиз  Ауто Арт Дизайн е на ваше разположение 24часа в денонощието. Така ние сме денонощен автосервиз споделящ с вас информация за ремонт автомобили, основен ремонт на двигател, преглед на автомобил, охладителна система, ремъци, ролки, семеринги, кормилна уредба, окачване, ремонт спирачна система, ремонт трансмисия и всякаква полезна информация за необходимия ви авторемонт. При необходимост от авторемонт  потърсете ни един път и ние сме сигурни, че ще станем вашият коректен партньор. Ние сме автосервиз за извършване на авторемонт и сме горди с това!